Fource. Eén collectief van automotive professionals. De betrouwbare expertise partner van vandaag en klaar voor morgen. Wij lopen voorop. Daadkrachtig en kundig zijn we klaar voor de snelle ontwikkelingen binnen de automotive markt.

Met passie voor innovatie zijn we ondernemend en altijd een stap vooruit. Nieuwe technieken ontstaan voor de vraag die bij de klant leeft. We zijn breed georiënteerd, zien wat er komt en speelt. Hierom zijn we flexibel in onze dienstverlening en vooruitstrevend in ons doen.

Als een echte vakidioot hebben we liefde voor het vak. Beschikken over alle disciplines die onze markt maken. Dat we deze kennis- en kunde bundelen maakt ons sterk.
Dit is waarom mensen zich graag aan ons verbinden, omdat we het niet alleen nu, maar het ook in de toekomst regelen.

PART OF LKQ

Any Part. Any Repair, Any Where.

Fource is onderdeel van LKQ Europe, een dochteronderneming van LKQ Corporation. LKQ Europe is de toonaangevende distributeur van auto-onderdelen voor auto’s, bedrijfswagens en industriële voertuigen in Europa. De organisatie heeft ongeveer 26.000 medewerkers in meer dan 20 Europese landen met een netwerk van 1.000 vestigingen en een omzet van meer dan 5,49 miljard euro in 2020. De organisatie levert aan ongeveer 100.000 onafhankelijke werkplaatsen in meer dan 20 landen.

De groep in heel Europa vertegenwoordigd door Euro Car Parts, Fource, Rhiag Group, Elit, Auto Kelly, Stahlgruber Group en recyclingspecialist Atracco. LKQ heeft ook een minderheidsbelang in Mekonomen.

In 2013 nam LKQ Corporation de aandelen van Fource, toen Sator Holding over. Daarna volgde de overnames van diverse grossiersbedrijven in Nederland, zoals AOC, APS, Heijl, Heuts, PrimaParts, Slager, Rijsbergen en Veam, welke nu bekend staan als Fource Automotive. Samen met Atracco Group, Auto Kelly, Elit, Euro Car Parts, Láng, Rhiag Group, Simimpex en Stahlgruber zijn we de grootste automotive aftersales familie van Europa.